Welkom op www.Lochem.info

LochemseKlasseReŁnie

| LochemseKlasseReŁnie van 18 juni 2005 |

Heb je de LochemseKlasse.nl ReŁnie wel meegemaakt? Kijk gauw of je 'gekiekt' bent...
Een eenmalige gebeurtenis: de reŁnie op 18 juni 2005 voor alle scholen van het Voortgezet Onderwijs in de (oud) Gemeente Lochem. De oude locaties worden afgebroken, een nieuwe school is inmiddels in gebruik genomen (2005-2006).
Nog ťťn keer op de oude locatie bijeen te komen is een leuk initiatief en dat hebben bijna 3500 oud-leerlingen en -personeel genomen door hun opgave en aanwezigheid. Een grandioos succes is het gevolg, er werd nog lang en veel over gesproken...
Op deze dag zelf heeft ondergetekende tussen de bedrijven door nog enkele foto's gemaakt en op veelvuldig verzoek staan ze hier gepubliceerd.
Sta je er ook op..? Zoeken maarrrrr....

| LochemseKlasseReŁnie van 18 juni 2005 |

Zolang de site van de LochemseklassereŁnie 2005 nog via internet te benaderen is (niet door mij beheerd), staan er ook nog foto's van bezoekers op die gemaakt zijn door Ron Burgering fotografie - Monnickendam.
 
Deze site is een initiatief van www.Wijkamp.com .

“Het is niet toegestaan op deze site gepubliceerd materiaal op welke wijze dan ook (commercieel) te gebruiken zonder toestemming van ondergetekende. Gepubliceerd materiaal is van lagere kwaliteit om de hoeveelheid dataverkeer te beperken.”
 
Erik Wijkamp