Welkom op www.Lochem.info

LochemActief

LochemActief | 2007 | 2005

 
2007
Met het LochemActief fotoalbum gaat het, net als met de activiteit op zich, crescendo... meer en groter!
De stand van LochemCultureel.nl heeft ook in 2007 weer een degelijke bezetting zodat er nog meer tijd over was voor het maken van foto's (wij waren helaas niet altijd en overal, maar toch wel regelmatig en op verschillende plaatsen aanwezig).
Alle foto's (207!) van LochemActief 2007 zijn gemaakt door Iris Webbink, Lieke Groen en Joska Groen, op LochemActief 2007 herkenbaar aan de gele shirts. Zag je ons die dag met een fototoestel in de hand dan vind je de meeste foto's hier terug.
Wij wensen je veel kijkplezier met je bezoek aan het fotoalbum!
 
2005
Nieuw in 2005 zijn de 'sneak-previews' van enkele voorstellingen die in het komende seizoen in de Lochemse Schouwburg vertoond worden. Helaas zijn er op deze dag niet van alle optredens foto's gemaakt.
De foto's van LochemActief 2005 zijn gemaakt door Joska Groen, Tessa Stolk, Lieke Groen en Erik Wijkamp.
 
Wat is LochemActief?
LochemActief is een twee-jaarlijkse culturele markt voor verenigingen, organisaties en culturele instellingen ter opening van het Lochemse Culturele Seizoen. Het is dť uit-markt voor Lochemse verenigingen, instellingen en organisaties die zich bezig houden met culturele evenementen en het verenigingsleven. Het evenement wordt gehouden in Lochems Openluchttheater 'De Zandkuil'.
 
LochemActief | 2007 | 2005

 
Deze site is een initiatief van www.Wijkamp.com .

“Het is niet toegestaan op deze site gepubliceerd materiaal op welke wijze dan ook (commercieel) te gebruiken zonder toestemming van ondergetekende. Gepubliceerd materiaal is van lagere kwaliteit om de hoeveelheid dataverkeer te beperken.”
 
Erik Wijkamp